despre

 
Lumina cu har !

Pentru ca aceste obiecte de cult sa ajunga in cele mai bune conditii la dumneavoastra, in casa si in inima, Lumimpex a modernizat singura fabrica din tara cu tehnologie complet automatizata pentru producerea lumanarilor. Datorita procesului tehnologic avansat lumanarile au o calitate net superioara fata de ceea ce se gaseste pe piata. In urma acestui fapt portofoliul nostru de clienti a crescut considerabil avand o distributie de lumanari si parafina la nivel national in toate punctele cheie ale tarii.

Flacara de lumanare a ajuns sa simbolizeze cel mai bine calitatile umane de rang superior. Calitati cum ar fi credinta, speranta, amintirea, libertatea, întelepciunea si dragostea ne ridica statutul nostru de om, iar fiecare dintre acestea se regasesc in flacara de lumanare. Acesta este motivul pentru care ne-am implicat in aceasta industrie. Si traditia acestui fapt ne confera onoare.Entuziasmul oamenilor cu care lucram si credinta in scopul nostru este ceea ce face ca activitatea noastra sa aibe succes.

Prezenta noastra pe internet ne reprezinta si vrem sa asiguram in acest fel un loc primitor in spiritul pe care reuseste sa il aduca o lumanare in vietile noastre. Ne vom stradui sa respectam fiecare vizitator al site-ului, si ne angajam sa ne comportam într-un mod de respect si de îngrijire umane, raspunzand prompt oricarei doleante. Flacara de lumânare ar trebui sa iti vorbeasca cu caldura spre inima ta. Este sarcina noastra sa facilitam acest lucru si sa consolidam experienta noastra si prin acest mijloc de comunicare care il reprezinta in zilele noastre internetul.

Culoarea lumanarilor aduce aminte de Moastele Sfintilor, lumina ce o imprastie acestea aprinde in inima ravna spre vederea luminii dumnezeiesti, "bunul simt" cu care acestea descopera ce este in jurul lor aduce pacea si linistea in om, acesta nemaiputand vedea in lux de amanunt toate detaliile din jur, care i-ar putea imprastia mintea.

Meniu